MikkoloPaganinsky poliittinen broileri

Juuri niin Brexit

Britannian exit.

Brexitin eteneminen paljastaa EU:n sosialistien todellisen kuvan.

EU:n utopistien kuvitelma siitä että kansa on kyseenalaistamatta heidän takanaan, romahtaa pätkä kerrallaan. Mikä voisikaan olla lopputulos, kun demokraattiseksi itseään mainostava ja itseään pitävä, pakottaa väärin äänestäneet jäsenvaltiot äänestämään uudelleen kunnes saadaan "oikea" päätös.

Sitten kun se "oikea" päätös on saatu, niin sen jälkeen ei saisi ikinä äänestää uudelleen, koska se vaarantaisi "demokratian".

Cameron sanoi, että Juncker on ongelmallinen valinta Euroopan unionin komission puheenjohtajaksi, Cameron ei sanonut, että jos Juncker valitaan niin Britannia lähtee, EU-kansanäänestys oli Cameronin vaalilupaus, Britannian kuningattaren kanta EU-kansanäänestyksessä oli neutraali, Britannian kuningatar ei ollut mieltä, että Britannian pitäisi lähteä unionista, Britannian seuraava kuningas, mahdollisesti prinssi William, toivoi Britannian pysyvän Euroopan unionin jäsenenä, kun Britannia lähtee niin näyttää siltä, että jäljelle jäävät jäsenmaat eivät ota Britannian maksuvastuita kontolleen.

 

Britannia on suunnilleen 50-50 kahtiajakautunut brexit-kysymyksen suhteen. Sen hallitus käyttäytyy kuitenkin kuin olisi jostain konsensus-päätöksestä kyse. Parhaiten tästä kertoo se, mitä May on sanonut, eli että hällä väliä sopimuksesta, mikä EU:n kanssa on mahdollista neuvotella, tärkeintä on päästä siitä eroon.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat